Сен. Джо Манчин казва, че съпругата му Гейл е в стабилно

...
Сен. Джо Манчин казва, че съпругата му Гейл е в стабилно
Коментари Харесай

Съпругата на сенатор Джо Манчин в „стабилно състояние“ след автомобилна катастрофа в Алабама

Сен. Джо Манчин казва, че брачната половинка му Гейл е в „ устойчиво положение “ във вторник след присъединяване й в автомобилна злополука в Алабама.

„ В понеделник брачната половинка ми Гейл и нейният сътрудник Гай Ланд бяха забъркани в автомобилна злополука на път от летището до хотела в Бирмингам, Алабама, за събитие на Регионалната комисия на Апалачите, което беше планувано за през днешния ден “, западът Демократът от Вирджиния се споделя в изказване.

„ И двамата бяха признати в болница UAB и получават отлични грижи “, продължи той. „ Тя остава в устойчиво положение, само че ще остане там няколко дни за защитни ограничения. “

Манчин добави: „ Искаме да благодарим на първите реагирали, които дадоха отговор на позвъняването и бяха на място, с цел да дават помощ и поддръжка.

Гейл Манчин е федерален съпредседател на Регионалната комисия на Апалачите (ARC), която се разказва като „ партньорска организация за икономическо развиване на федералното държавно управление и 13 държавни държавни управления, фокусирана върху 423 окръга в регио...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР